Kumppaniyhteisö

Team #PARMAKOSKI

Huippu-urheilijaksi heittäytyminen vaatii rohkeutta. Olosuhteet on laitettava kuntoon, oli se taloudellisesti mahdollista tai ei. Hyppäsin lukion jälkeen jopa hieman uhkarohkeasti ammattihiihtäjän saappaisiin. Nyt voin jo todeta, että tuo hyppy tuntemattomaan kannatti!

Luotettava tukiverkosto ympärilläni muodostaa tiiviin kumppaniyhteisön – Team #PARMAKOSKI. Kumppanit ovat mahdollistaneet täyden panostukseni urheiluun ja olen saanut tukea jo varhaisessa vaiheessa uraani. Haluan kiittää kaikkia tukijoita ja toivotan lämpimästi tervetulleeksi kumppaniyhteisöön myös tulevaisuuden mahdollistajat!

Kumppaniyhteisö pitää tiivistä yhteyttä keskenään, ja tyypillisesti Team #PARMAKOSKI nähdään yhdessä osallistumassa johonkin kesäiseen liikuntapäivään, urheilutapahtumaan, tai vaikkapa massahiihtoon. Yhteisön Whatsapp-rinki laulaa kisaviikonloppujen aikana ahkerasti ja jäseniä tsempataan omien tavoitteiden saavuttamisessa! Myös blogissani julkaistaan uutisia kumppaniyhteisön toimintaan liittyen.

Tässä osiossa lyhyt esittely nykyisistä kumppaneistani.

Finnlamelli

Finnlamelli rakentaa Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot, ja nyt toteutan heidän kanssaan unelmien kotini Kuortaneelle. Isäni on työkseen rakentanut paljon puutaloja, joten puu, eritoten hirsi, oli luonnollinen valinta. Finnlamellin kanssa löytyi heti yhteinen sävel yhteistyöhön ja olen erittäin innoissani, että saan edustaa Finnlamellia heidän brändilähettiläänään.

Urheilijan työssä hyvä palautuminen on välttämättömyys, ja siihen ekologinen hirsitalo tarjoaa parhaat olosuhteet, sillä sen puhdas sisäilma on ylivertaista. Odotan jo kovasti, että pääsen unelmieni kotiin, joka on täysin meille suunniteltu, ja josta löytyy myös urheilijalle harrastehuone ja tilaa treenikamojen käsittelyyn ja säilytykseen.

https://www.finnlamelli.fi/

Olvi

Kun Olvi perustettiin vuonna 1878, Suomessa toimi noin 78 panimoa. Itsenäisenä suomalaisena niistä on säilynyt ainoastaan Olvi, joka on ollut yhteistyökumppanini vuodesta 2011 erityisesti TEHO Sport-tuotemerkin kautta. Yhdessä TEHO Sportin kanssa olemme kolmena vuonna valinneet TEHO Sport -juniorihiihtäjän, joka on päässyt kaverinsa tai muun valitsemansa henkilön kanssa leireilemään kanssani Kuortaneen Urheiluopistolle. Olvi uskoi urani onnistumiseen jo hyvin varhaisessa vaiheessa ja yhteistyömme on ollut tiivistä jo vuosia!

www.olvi.fi, www.tehosport.fi

Feelia

Useiden vuosikymmenien kokemus elintarvikkeiden kypsentämisestä yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi Feeliaa kehittämään ruokatuoteperheen: täysin valmiit ja kypsät tuotteet, joiden makua rohkenen väittää ainutlaatuisen hyväksi. Laadukkaat Feelia-tuotteet Food service -ammattilaisille tarjoaa Feelia Oy. Vuonna 2007 Pyhännälle perustetun yrityksen toiminta perustuu autoklaavitekniikan käyttöön elintarviketeollisuudessa. Lokakuussa 2012 Feelia sai patentin Feelia keitoille ja valmistusmenetelmälle.

Feelian keitot ovat löytäneet tiensä jääkaappiini ja meidän ruokapöytään, ja olipahan ne turvaamassa ravintopuoleni myös Pyongchangin olympialaisissa!

www.feeliaruokakauppa.fi

www.feelia.fi

www.takeasoup.fi

Topi-Keittiöt

Topi-Keittiöt valikoitui Krista Pärmäkosken unelmakeittiön toimittajaksi – kotimainen kalustevalmistaja on mukana myös olympiauran tukemisessa.

Topi-Keittiöt on valmistanut laadukkaita keittiöitä ja kalusteita jo yli 80 vuoden ajan. Topin laajasta mallistosta löytyy kiintokalusteet kaikkiin koteihin ja tiloihin niin rakentajalle kuin remontoijalle. Heiltä saa myös kaikki palvelut rakennusliikkeille.

www.topi-keittiot.fi

Parma Oy

Betoniosaaja Parma Oy on yhteistyökumppanini. Kirvesmiehen tyttärenä olen iloinen saatuani toisenkin tukijan rakennusalalta. Parma kuuluu Consolis-konserniin ja se on Suomen suurin betonielementtien valmistaja. Teemme yhteistyötä mm. erilaisissa Parman tilaisuuksissa ja yrityksen henkilöstön liikunnan aktivoinnissa. Kansainvälisessä mediassa PARMAkoski –muodossa kirjoitettavasta sukunimestänikin löytyy hauskasti kumppanini nimi.

www.parma.fi     www.consolis.com

Ikaalinen

Rakas kotikaupunkini Ikaalinen on pehmeiden arvojen ja hyvien palveluiden kaupunki. Luonnonkaunis ympäristö, huolella vaalittu kulttuurimiljöö, turvallisuus ja viihtyisyys – nämä ovat minullekin tärkeitä asioita. Kylpyläkaupungin lisäksi Ikaalinen on musiikkikaupunki, koulukaupunki, matkailukaupunki. Olen ylpeä ikaalilaisuudestani ja iloinen, että kotikaupunkini on elänyt matkassani mukana kasvuni innokkaasta juniorihiihtäjästä maailman huipulle. Vaikka asun nykyään muualla, pyrin käymään kotikaupungissani mahdollisimman usein. Yhteistyömme on näkynyt muun muassa siinä, että olemme useamman vuoden aikana tavanneet ja liikuttaneet kaupungin alakoululaisia keväisin koulukierroksilla. Tuon myös kaupunkia ja sen mahdollisuuksia esiin videosarjassani sekä sen yhteydessä tehdyillä eri videoilla.

www.ikaalinen.fi

WellO2

Tämä laite on kulkenut mukanani leireillä vuodesta 2016 lähtien! WellO2 on uuden tyyppinen hengitysharjoituslaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laite harjoittaa ulos- ja sisäänhengityslihaksia säädettävän hengitysvastuksen avulla, sekä tuottaa samalla lämmintä ja kosteaa ilmaa ilmateihin. Laitteen käytöstä on hyötyä mm. heikosta tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyville, urheilijoille, huonosta ilmanlaadusta kärsiville, tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille.

www.wello2.com

Esperi Care

Esperistä tuli yhteistyökumppanini vuoden 2022 alkupuolella. Esperi tarjoaa asumispalveluita ikäihmisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille ympäri Suomen. Hoivakodeissa tehdään erittäin merkityksellistä työtä ja on tärkeää, että sekä asukkaat että työntekijät viihtyvät. On kunnia toimia lähettiläänä innostamassa uusia työntekijöitä tärkeän työn pariin. Haluan myös omalta osaltani olla tuomassa iloa Esperi kotien arkeen.

https://www.esperi.fi/

Kumppanit - välineet ja varusteet

Swix

SWIX on maailman johtava voidevalmistaja, jonka vahvaan tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvat innovaatiot ovat toimineet suunnannäyttäjinä ja vieneet lajia eteenpäin aina vuodesta 1946. Suorituskyvystä ja toimivuudesta tinkimättä SWIX huomioi kaikessa toiminnassaan niin ympäristön kuin voitelijoidenkin turvallisuuden esimerkillisellä tavalla. Lisäksi Swix valmistaa maailman parhaat sauvat, joihin luotan kaudesta 2018-2019 eteenpäin. Myös urheiluvaatetukseni perustuu Brav-konsernin tuotteisiin: Swix, Lundhags ja Ulvang.

www.swixsport.com

Madshus

Madshus on norjalainen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1906. Olen aina hiihtänyt Madshusin suksilla. Kun he alkoivat valmistaa monoja, luotin Madshusin laatuun myös niiden osalta. Hyvin ovat toimineet.

www.madshus.com

Polar

Polarin tarina alkoi vuonna 1976, kun ajatus kannettavasta sykemittarista sai alkunsa hiihtoladulla Kempeleessä. Maailman ensimmäisen sykemittarin lanseerauksen jälkeen Polar on näyttänyt tietä teknologisissa innovaatioissa ja sykkeenmittauksessa jo yli 40 vuoden ajan. Polarin laitteiden tarkoituksena ei ole vain tarjota numeerista dataa, vaan auttaa käyttäjiä ymmärtämään, mitä tämä data tarkoittaa. Laajasta syke- ja aktiivisuusmittareiden valikoimasta löytyy sopiva malli niin liikuntaa vasta aloittelevalle kuin huippu-urheilijallekin. Polarin menestystarina pohjautuu vahvaan tieteelliseen osaamiseen ja tutkimukseen, joista on pidetty kiinni tähän päivään asti.

www.polar.com/fi

Lillsport

Lillsport valmisti Kristalle kaudelle 2019-2020 uniikit hiihtohanskat Team #PARMAKOSKI -kuoseilla. Lillsport-hanskat ovat hiihtomaailmassa tunnettuja erittäin laadukkaina ja hyvin käteen istuvana.

tilaa hiihtohanskat tästä.