KRISTA PÄRMÄKOSKI

Kiitän ja kumarran kaikkia yhteistyökumppaneita, tukijoita, valmentajia ja läheisiä,

jotka ovat mahdollistaneet urani huikean kehittyksen.

 

KIITOS!

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

KUMPPANIT

Olvi

Kun Olvi perustettiin vuonna 1878, Suomessa toimi noin 78 panimoa. Itsenäisenä suomalaisena niistä on säilynyt ainoastaan Olvi, joka on ollut yhteistyökumppanini vuodesta 2011 erityisesti TEHO Sport-tuotemerkin kautta. Yhdessä TEHO Sportin kanssa olemme kolmena vuonna valinneet TEHO Sport -junnun, joka on päässyt kaverinsa tai muun valitsemansa henkilön kanssa leireilemään kanssani Kuortaneen Urheiluopistolle.

www.olvi.fi, www.tehosport.fi

 

 

Feelia

Useiden vuosikymmenien kokemus elintarvikkeiden kypsentämisestä yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia-tuoteperheen: täysin valmiit ja kypsät tuotteet, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi. Laadukkaat Feelia-tuotteet Food service -ammattilaisille tarjoaa Feelia Oy. Vuonna 2007 Pyhännälle perustetun yrityksen toiminta perustuu autoklaavitekniikan käyttöön elintarviketeollisuudessa. Lokakuussa 2012 Feelia sai patentin Feelia keitoille ja valmistusmenetelmälle.

 

2017 avasimme verkkokaupan kuluttajille.

 

www.feeliaruokakauppa.fi

www.feelia.fi

www.takeasoup.fi

 

 

 

Kynnös

Rakennustoimisto Pekka Kynnös Oy on rakentanut Pirkanmaan ja Pohjois-Satakunnan alueella jo vuodesta 1972. Tällä hetkellä yrityksemme on yksi suurimmista alueellisista rakennusliikkeistä. Kynnös liittyi yhteistyökumppaneideni joukkoon loppuvuodesta 2015.

www.kynnos.fi

 

 

 

Ikaalinen

Rakas kotikaupunkini Ikaalinen on pehmeiden arvojen ja hyvien palveluiden kaupunki. Luonnonkaunis ympäristö, huolella vaalittu kulttuurimiljöö, turvallisuus ja viihtyisyys - nämä ovat minullekin tärkeitä asioita. Kylpyläkaupungin lisäksi Ikaalinen on musiikkikaupunki, koulukaupunki, matkailukaupunki. Olen ylpeä ikaalilaisuudestani ja iloinen, että kotikaupunkini on elänyt matkassani mukana kasvuni innokkaasta juniorihiihtäjästä maailman huipulle. Vaikka asun nykyään muualla, pyrin käymään kotikaupungissani mahdollisimman usein. Yhteistyömme on näkynyt muun muassa siinä, että olemme useamman vuoden aikana tavanneet ja liikuttaneet kaupungin alakoululaisia keväisin koulukierroksilla. Tuon myös kaupunkia ja sen mahdollisuuksia esiin videosarjassani sekä sen yhteydessä tehdyillä eri videoilla.

www.ikaalinen.fi

 

 

Aito Säästöpankki

Aito Säästöpankki on kotikaupunkini tavoin elänyt urallani pitkän taipaleen. Se on pirkanmaalainen pankki, jossa on suuren pankin palveluvalikoima, mutta samalla pienen pankin mutkaton ja henkilökohtainen asiakaspalvelu. Siellä on ilo asioida. Yhdessä olemme muun muassa järjestäneet kahvitilaisuuksia sekä arponeet somekilpailuissa osallistumisia Jämi147:n urheilutapahtumiin.

www.saastopankki.fi

 

 

Parma Oy

Betoniosaaja Parma Oy on uusin yhteistyökumppanini. Kirvesmiehen tyttärenä olen iloinen saatuani toisenkin tukijan rakennusalalta. Parma kuuluu Consolis-konserniin ja se on Suomen suurin betonielementtien valmistaja. Teemme yhteistyötä mm. erilaisissa Parman tilaisuuksissa ja yrityksen henkilöstön liikunnan aktivoinnissa. Kansainvälisessä mediassa Parmakoski –muodossa kirjoitettavasta sukunimestänikin löytyy hauskasti uuden kumppanini nimi.

www.parma.fi     www.consolis.com

 

 

 

Liikkuva Suomi

Liikkuva Suomi tarjoaa yrityksille ja yksilöille palvelun, joka pohjana toimii innostava sosiaalinen sovellus yhdistettynä asiantuntijoiden tekemiin ja lähtötasosta riippumattomiin ohjelmiin liikunnasta, levosta ja ravinnosta. Ohjelmista vastaavat mm. Patrik Borg ja Henry Tuomilehto. Mukana on Kristan lisäksi joukko muita suomalaisia huippu-urheilijoita kannustamassa ja kertomassa tarinaansa kohti omia tavoitteita. Liity Kristan tiimiin ja aloita vireämpi elämä.

www.liikkuvasuomi.fi

 

 

 

 

 

 

  

Madshus

Madshus on norjalainen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1906. Olen aina hiihtänyt Madshusin suksilla. Kun he alkoivat valmistaa monoja, luotin Madshusin laatuun myös niiden osalta. Hyvin ovat toimineet.

www.madshus.com

 

 

Adidas

Pirteät hiihtoasuni, treenivaatteeni ja lenkkarini tulevat Adidakselta, joka on ollut varustekumppanini vuodesta 2011. Adidaksella on myös vapaa-ajalle tosi kivoja vaatteita, joita on ilo käyttää.

www.adidas.com

 

 

 

Swix

SWIX on maailman johtava voidevalmistaja, jonka vahvaan tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvat innovaatiot ovat toimineet suunnannäyttäjinä ja vieneet lajia eteenpäin aina vuodesta 1946. Suorituskyvystä ja toimivuudesta tinkimättä SWIX huomioi kaikessa toiminnassaan niin ympäristön kuin voitelijoidenkin turvallisuuden esimerkillisellä tavalla. SWIX on voidekumppanini vuodesta 2016 eteenpäin.

www.swixsport.com

 

 

Bliz

Aurinko ei häikäise, kun päässä on Blizin lasit! Bliziltä löytyy lasit kaikenlaiseen urheiluun ja kaikenlaisiin keleihin. Lisäksi ne näyttävät tosi hyviltä, joten ei tarvitse tinkiä tyylistä kenenkään urheillessakaan.

www.bliz.com

 

 

Hestra

Hestra on yksi mailman johtavista käsinebrändeistä hiihdossa, ulkoilmaurheilussa ja vapaa-ajalla. Perheyritys Martin Magnusson & Co perustettiin 1936 ja nyt sitä johtaa Magnussonien kolmas sukupolvi. Sekä suunnittelu, että kehitystyö tehdään yhtiön päämajassa Hestrassa. Suunnitttelu ja tuotekehitys tehdään yhteistyössä eräiden maailman parhaiden hiihtäjien sekä seikkailijoiden kanssa suunnittelujohtaja Marianne Knutsson-Hallin alaisuudessa.

www.hestragloves.com

 

 

 

Polar Electro Oy

Polarin tarina alkoi vuonna 1976, kun ajatus kannettavasta sykemittarista sai alkunsa hiihtoladulla Kempeleessä. Maailman ensimmäisen sykemittarin lanseerauksen jälkeen Polar on näyttänyt tietä teknologisissa innovaatioissa ja sykkeenmittauksessa jo yli 40 vuoden ajan. Polarin laitteiden tarkoituksena ei ole vain tarjota numeerista dataa, vaan auttaa käyttäjiä ymmärtämään, mitä tämä data tarkoittaa. Laajasta syke- ja aktiivisuusmittareiden valikoimasta löytyy sopiva malli niin liikuntaa vasta aloittelevalle kuin huippu-urheilijallekin. Polarin menestystarina pohjautuu vahvaan tieteelliseen osaamiseen ja tutkimukseen, joista on pidetty kiinni tähän päivään asti.

www.polar.com/fi

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANUUSASIAT
Yhteistyökumppanuusasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

 

© Krista Pärmäkoski Official