was successfully added to your cart.

Ostoskori

On ilo järjestää jälleen yhdessä pitkäaikaisen pääyhteistyökumppanini, Olvi, kanssa TEHO Sport -leiri toukokuussa 10.-12.5.2019 Kuortaneen urheiluopistolla! Leirille voivat hakea kaikki alle 18-vuotiaat kilpahiihtoa harrastavat hiihtäjät, joilla on halu kehittää itseään sekä hiihtäjänä että urheilijana. Leirille valitaan yksi urheilija, joka saa nimetä mukaansa toisen leiriläisen viikonlopun kestoiselle TEHO Sport -leirille.

Leiri sisältää veloituksetta:

  • Täysihoito kahdelle Kuortaneen urheiluopistolla (2hh-huone)
  • Kuntotestit (mattotesti ja voimatestit)
  • Valmennus ja ohjaus
  • Tuotepaketti

Leirin harjoitukset tehdään yhdessä ja samalla kiinnitetään huomiota urheilijan arkeen. Leirin ei ole tarkoitus olla vuoden fyysisin viikonloppu, vaan parasta olisi, jos leiriltä jäisi oppeja omaan kotiharjoitteluun.

Leirille haetaan täyttämällä hakukaavake TÄSTÄ. Jos ei linkki toimi, niin nettisivuosoite on: http://kristaparmakoski.fi/hakemus/teho-sport-leiri-haku-auki/

Hakuaika päättyy Äänekosken SM-kilpailuiden jälkeen eli 31.3.2019 ja valitulle ilmoitetaan sähköpostitse 10.4.2019 mennessä.

Sitä ennen on vielä kautta jäljellä niin MM-kilpailuiden, maailmancupin, kuin kansallistenkin mestaruuskilpailuiden muodossa. Tsemppiä kaikille kevään karkeloihin!

 

Leave a Reply