was successfully added to your cart.

Ostoskori

Esperi Care ja maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski ovat solmineet yhteistyösopimuksen. ”Haluan omalta osaltani olla tuomassa iloa kotien arkeen”, sanoo Pärmäkoski.

Sote-alalle tarvitaan seuraavan 15 vuoden aikana jopa 200 000 uutta työntekijää. Yhteistyön kautta huippuhiihtäjä haluaa viestiä hoivatyön merkityksellisyydestä ja siitä, kuinka monenlaisia mahdollisuuksia ala tarjoaa nuorille.

Hiihto tuottaa iloa sekä liikuntamuotona, että kotisohvilta seurattavana TV-lajina. KUVA: Jesse Väänänen / Snou

Yhteistyössä Esperin kanssa Krista haluaa myös olla varmistamassa Suomen ikääntyneille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille laadukkaat palvelut jatkossakin. Esperin arvoissa mainitut rehtiys ja kohtaamisen ilo ovat Kristankin sydäntä lähellä.

”Hiihto on myös ikääntyvien ihmisten keskuudessa melkoisen seurattu TV-laji, ja heitä ei missään nimessä saisi unohtaa. Iloa arkeen tarvitaan”, kertoo Pärmäkoski.

”Hoivakodeissa tehdään erittäin merkityksellistä työtä ja on tärkeää, että sekä asukkaat että työntekijät viihtyvät. On kunnia toimia lähettiläänä innostamassa uusia työntekijöitä tärkeän työn pariin”, jatkaa Pärmäkoski.

Vuoden 2022 ajan Kristaa voi seurata Esperin mainonnassa, erilaisina sisältöinä digikanavissa sekä sosiaalisen median nostoina. Lisäksi Kristan voi tavata Esperin kodeissa, kun hän käy tapaamassa asukkaita ja henkilöstöä.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että saimme Kristan yhteistyökumppaniksi. Meille oli tärkeää löytää arvojemme mukainen huippu-urheilija tueksemme ratkomaan alan työvoimapulaa. Kristan positiivinen asenne, muiden huomioiminen sekä periksi antamattomuus kuvastavat hyvin sitä, mitä me uudelta työkaveriltamme toivomme, ” sanoo myynti- ja markkinointijohtaja Jani Nurisalo.

 

Lisätietoja:

Esperi Care Mediadesk / esperi.fi

Leave a Reply