was successfully added to your cart.

Ostoskori

Topi-Keittiöt valikoitui Krista Pärmäkosken unelmakeittiön toimittajaksi.

Topi-Keittiöt valikoitui Krista Pärmäkosken unelmakeittiön toimittajaksi

Hiihtäjä Krista Pärmäkosken uutta hirsikotia pystytetään parhaillaan Kuortaneelle. Uuden kodin kaikki kiintokalusteet valmistaa ja toimittaa kotimainen Topi-Keittiöt Oy. Koko taloprojekti on hoidettu Finnlamellin muuttovalmiina pakettina, jotta Pärmäkoski on pystynyt keskittymään täysipainoisesti harjoitteluun kohti Pekingin olympialaisia.

”Topi-Keittiöiden kalusteet tulevat osana muuttovalmista talotoimitusta ja se on osoittautunut meille parhaaksi ratkaisuksi. Topi-Keittiöiden suunnittelu ja kodin sisustussuunnittelusta vastaava Linda Baki ottivat niin hyvin kaikki toiveemme huomioon, että suunnitteluvaihe on sujunut erittäin vaivattomasti. Oli huomattavasti helpompaa suunnitella kerralla kaikkien huoneiden kalustus”, kuvailee Pärmäkoski.

Erityispiirteinä Pärmäkosken uuden kodin kalusteissa ovat muun muassa mustat ovet ja aamiaiskaappi:

”Mustissa ovissa on yleensä se hankaluus, että sormenjäljet näkyvät niissä herkästi. Topi-Keittiöiltä löytyy uusi musta pinta, jossa lika näkyy selvästi vähemmän. Aamiaiskaappi puolestaan on jo pitkään ollut haaveena ja niistäkin löytyi hyvä valikoima meidän tarpeisiimme”, kommentoi Pärmäkoski.

Kotimaisen Topi-Keittiöiden monipuolinen ja trendikäs kalustevalikoima vakuutti Krista Pärmäkosken. Pärmäkosken uusi muuttovalmis Finnlamelli-hirsikoti valmistuu Kuortaneelle joulukuun alkuun mennessä. KUVA: Jesse Väänänen / Snou

Kotimainen kalustevalmistaja mukaan myös Pärmäkosken olympiauran tukemiseen

Kun Pärmäkoski oli valinnut kodin kalustetoimittajaksi Topi-Keittiöt, halusi Topi-Keittiöt puolestaan lähteä mukaan tukemaan Pärmäkosken menestyksekästä olympiauraa:

Krista on hyvin aito ja periksiantamaton suomalainen huippu-urheilija, oikea voimanainen. Lapset ja nuoret tarvitsevat juuri Kristan kaltaisia esikuvia ja siksi halusimme lähteä tähän yhteistyöhön mukaan”, kommentoi Topi-Keittiöt Oy:n markkinointijohtaja Riitta Ojala-Fors.

Krista Pärmäkoski ihastui Topi-Keittiöiden mallistoon ja haluaa edistää kotimaisia puusepän taitoja ylläpitävän yhtiön tuotteiden myyntiä:

Hienoa saada Topi-Keittiöt mukaan kumppaniyhteisöön! Olen haaveillut puusepän ammatista ja on luontevaa puhua kotimaisen käsityöosaamisen puolesta, koska arvostan sitä itse niin paljon. Odotan, että pääsen vierailemaan Topi-Keittiöiden tehtaalle seuraamaan, miten tällainen kotimainen kalustetuotanto toimii”, kommentoi Pärmäkoski.

@mahrotonmaja Kodin rakennusprojektia voi seurata taloprojektia varten perustetulta @mahrotonmaja Instagram-tililtä.

Topi-Keittiöt Oy on kotimainen perheyritys, jonka tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Kalajoella. Tuotanto on juurillaan eli toimii samalla paikkakunnalla kuin yrityksen alkuaikona vuonna 1939. Topi-Keittiöt on merkittävä työllistäjä Kalajoella ja luo työpaikkoja myös muualle Suomeen. Kotimaisesta valmistuksesta Topi-Keittiöt on saanut Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin sekä kotimaisesta suunnittelusta Design from Finland -merkin.

Lisätiedot:

Riitta Ojala-Fors, markkinointijohtaja, Topi-Keittiöt Oy    0505959111
Aki Pajunoja, manageri, Team #PARMAKOSKI    0407424927

Leave a Reply