was successfully added to your cart.

Ostoskori

Viime kaudella lanseeratut Team #PARMAKOSKI -fanituotteet julkaistaan nyt myös Kristan kotisivujen nettikaupassa! Myyntiin tulivat niin fanipipot, -liput kuin laadukkaat untuvatakitkin!

Nettikauppaan on julkaistu rajattu setti Krista Pärmäkosken fanituotteita. Tuotteita näkyi viime talvena kotimaan maailmancupeissa, Suomen Cup -osakilpailuissa sekä Seefeldin MM-kilpailuissa. Kysyntä tuotteista oli niin kova, että päätimme laittaa tuotteet avoimeksi myyntiin kaikille hiihtofaneille!

Tänään julkaissut tuotteet ovat:
  • Yhteisön untuvatakit Team #PARMAKOSKI -painatuksella
  • Kannustusliput kolmessa koossa
  • Fanipipot
  • Fanikortti kaikkiin fanituotteiden tilauksiin mukaan.

Tilaus netissä ja toimitus vielä Rukan katsomoon!
Fanituotteiden toimitus Rukan maailmancupiin on vielä mahdollista. Jos tuote tilataan torstai-aamuun 28.11. klo 10:00 mennessä, niin tuote voidaan toimittaa Rukalle ennen kisojen alkua! Tilauksen yhteyteen tulee laittaa toiveteksti poikkeuksellisesta toimituksesta. Toimitukset järjestetään kisastadionin läheisyyteen ja toimitusajasta ja -paikasta tiedotetaan tuotteiden tilanneille tekstiviestitse.

Joululahjaksi ja mukaan fanikortti nimmarilla!

Kaikkiin 15.12. mennessä tilattuihin tuotteisiin saa mukaan myös Kristan nimikirjoituksella varustetun fanikortin! Toimituskulut sisältyvät tuotteiden hintoihin ja oletustoimitustapana on Ärrä-paketti. Jos tilaajan paikkakunnalta ei kuitenkaan löydy R-kioskia, pyritään tuote toimittamaan Postin toimesta.
Fanituotteita pääset tilaamaan TÄSTÄ.

Leave a Reply