was successfully added to your cart.

Ostoskori

Vlogi julkaisiin ensimmäisenä LämpöTube:n Youtube-kanavalla 16.5.2020, linkki kanavalle TÄSSÄ.

 

Uni – vuorokauden tärkein elementti

Parin viime kesän kuumat kelit ovat olleet haastellisia palautumisella, mutta nyt asialle löytyi looginen ratkaisu; LämpöYkkönen kävi asentamassa Kristan ja Tommin Kuortaneen kotiin ilmalämpöpumpun, joka pitää sisälämpötilan juuri optimaalisena. Enää ei tarvitse sivellä kylmägeeliä jalkoihin yöksi, vaan voi nauttia pitkistä ja tarpeellisista yöunista sopivassa lämpötilassa. Samalla ilmalämpöpumppu pienentää öljylämmitteisen asunnon kokonaislämmityskustannuksia, joten ratkaisu oli sekä ekologisesti että taloudellisesti järkevä.

Samalla, kun pumppua asennettiin, haastatteli LämpöTuben Matti Perkkiö videon muotoon Kristan kuulumisia harjoituskauden alkuvaiheissa. Alla näkyvällä videolla Krista avaa kesän suunnitelmiaan ja pohtii esimerkiksi koronan vaikutuksia harjoitteluun ja leiripaikkavalintoihin.

LämpöYkkönen on Kristan uusi virallinen yhteistyökumppani, ja uuden yhteistyön kunniaksi LämpöYkkönen lanseerasi ilmalämpöpumppuarvonnan Kristan SoMe-kanavissa, johon voi osallistua toukokuun ajan. Lisäksi LämpöYkkönen on luvannut arpoa myös toisen ilmalämpöpumpun LämpöTube- Youtube-kanavan tilaajien kesken HETI, kun 3000 tilaajan raja menee rikki (tämän hetken tilanne ~2100).

Kauden ensimmäinen leiri – lumille lompsis!

LämpöTube:n keskustelutuokiossa Krista ja Matti keskustelevat uuden kauden erikoisuuksista ja erityisjärjestelyistä. Videolla kuullaan vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Mitä kikkoja viime kesän kuumina aikoina tuli kokeiltua?

Missä pääsääntöisesti harjoittelu tänä kesänä tapahtuu?

Miten korona-aikana treenit ovat sujuneet, mitä teit loppukauden?

Mites leirit, missä seuraava leiri?

Miltä ensi kausi näyttää tällä hetkellä?

Miten tärkeässä osassa sponsorointi on Suomessa hiihtäjille?

 

LämpöYkkönen on Krista Pärmäkosken tuore yhteistyökumppani. LämpöYkkönen toimittaa lämpöpumput asennettuina läpi Suomen ja toteuttaa projekteja liittyen  tuotteisiin: Ilmalämpöpumput, Maalämpö, Ilma-vesilämpöpumput, Poistoilmalämpöpumput, Aurinkokeräimet ja Lattialämmitys.

 

Leave a Reply