was successfully added to your cart.

Ostoskori

Olin perjantaina Maikkarin vieraana Possessa. Haastattelussa sanoin, että näiden mun uusien nettisivujen uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan yksi paikka Ikaalisten Matkatoimiston järjestämälle matkalle Seefeldin MM-kisoihin. Nyt siis viimeistään kannattaa tarttua tilaisuuteen ja liittyä uutiskirjeen tilaajaksi!

Arvonta suoritetaan sunnuntaina 25.11 Rukan maailmancup-kisaviikonlopun päätteeksi, joten sinne asti on aikaa liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jotta on mukana tässä arvonnassa. Uutiskirjeen tilaajana kannattaa pysyä arvonnan jälkeenkin, koska myös muita arvontoja ja tarjouksia satelee seuraavan olympiadin aikana. Uutiskirjeen tilaajana saat myös ensimmäisten joukossa tiedot mitä mulle kuuluu, missä mä meen ja mitä mä teen.

Ikaalisten Matkatoimiston matka on siis loppuunmyyty, mutta sinne on vielä yhdellä ihmisellä mahdollisuus päästä. Mukana on paljon mun tuttuja; perhettä, yhteistyökumppaneita ja ystäviä, kaikki tietysti mun faneja. Matka tulee varmasti oleen ikimuistoinen kokemus, vaikkei aikaisemmin olisi ollut kisoissa paikan päällä saati seurannut muutenkaan lajia.

Seefeld on kisapaikkana minulle mieluinen, toki uusi. Kisat pidetään 1200 metriä merenpinnan yläpuolella, minkä myötä myös korkeanpaikanharjoittelulla on jonkin verran merkitystä. Itse olen viimeiset kolme vuotta leirittänyt hieman enemmän korkealla ja uskon, että tämä korkeus ei ole itselleni suuri haaste, kunhan valmistautumisessa huomioi tämän.

Syyskuussa maajoukkue leiritti Seefeldissä ja silloin syynättiin tarkkaan tulevat kisaladut. MM-ladut ovat hiihdettävät, vauhdikkaat ja laskutaitoa vaativat. Tykkäsin profiileista ja tiedän, että helmikuussa Seefeldin laduilla kruunataan kovakuntoisimmat hiihtäjät MM-mitaleilla.

-Krista 6.10.2018

PS. Uutiskirjeen voit tilata nettisivujen etusivulta

Leave a Reply