was successfully added to your cart.

Ostoskori

Meille urheilijoille uni ja palautuminen ovat kaikki kaikessa. Oon jo pidempään pohtinut sängyn päivittämistä, varsinkin tällä kaudella, kun kotona vietettyjen päivien määrä on ollut suuri.

Välillä sattumakin voi pelastaa. Unibediltä otettiin minuun yhteyttä ja he kertoivat haluavansa varmistaa minunkin levon ja palautumisen, ettei kisoihin valmistautuminen jäisi ainakaan siitä kiinni.

Uni on ihmisen parasta aikaa, eikä pelkästään meidän urheilijoiden etuoikeus. Itse nukun 9,5-10h yöunet sekä noin tunnin päiväunet joka päivä.

Treenaan yli 900 tuntia vuodessa. Palautuakseni suuresta treenimäärästä mun on kuitenkin nukuttava vielä neljä kertaa enemmän. Suuri tuntimäärä unta ei pelkästään riitä, vaan on tärkeää, että tulee nukuttua hyvää ja laadukasta unta. Unen tehtävä on palauttaa elimistö hereillä olon kuormituksesta.

Kotimaassa käsityönä valmistettavia sänkyjä myyvä Unibed valmistaa uuden sänkyni toivomusten mukaan. Kuva: Jesse Väänänen / Snou Creative Oy

Sängyt ovat kotimaista käsityötä

Tarvitsen paljon laadukasta unta palautuakseni. Siksi mun valinta on Unibed, joka toimittaa kotimaisen käsintehdyn sängyn, juuri minun tarpeisiin räätälöitynä. Ekologisuus, kotimaisuus ja pitkäikäisyys ovat mulle tärkeitä, joten sänkyihin myönnettävä 25-vuoden takuu vakuutti minut. Uusi sänky tehdään niin, että se sopii myös mun kodin sisustukseen. Sänky verhoillaan kotimaisilla kankaille, juuri toivomallani tavalla.

Sängyn materiaalit ovat luonnonmukaisia ja tarkoin valittuja. Kuvassa esimerkkisänky Unibedin valikoimista.

Sänky myös toimitetaan kotiini, asennetaan makuuhuoneeseen paikoilleen ja samalla vanha sänky viedään pois.

Jos sinäkin kaipaat parempaa unta ja huippu sängyn, lisätietoa saat osoitteesta Unibed.fi tai suoraan soittamalla esimerkiksi Matiakselle!

Unibedin yhteystiedot:

Matias Koivukangas

matias.koivukangas@unibed.fi
P. 050 514 5650

Leave a Reply