was successfully added to your cart.

Ostoskori

Nettisivuni ovat uudistuneet täysin uutta olympiadia silmällä pitäen. Käydäänpä tässä läpi ne NELJÄ uutta ominaisuutta, joita sivuillani on teille seuraajille tarjota. Selailkaa sivuja ja jos teille tulee mieleen toivomuksia juttusisällöstä, niin laittakaa viestiä yhteystietolomakkeen kautta!

Sivujen toteutuksesta on vastannut Snou.fi, jonka studiosta on myös peräisin suurin osa sivujen kuvista.

1 Blogiuutisia

Blogitekstit on jaettu aihealueisiin sen mukaan, onko kyse henkilökohtaisesta kirjoituksestani vai onko kyse kumppaniyhteisön Team #PARMAKOSKI uutisesta. Päivitämme siis blogia koko yhteisön voimin. Myös juniorihiihtocup KristaCup tulee saamaan palstatilaa blogistani, junioreiden kehittymistä on kiva seurata!

2 Uutiskirje tosifaneille

Sivuilleni on tullut ominaisuus tilata uutiskirje. Mitä se uutiskirje sitten oikein sisältää? No, uutiskirjeessä kerrataan viimeiset kuulumiseni ja lisäksi se sisältää ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista, yhteisön kokoontumisista ja kalenterimuutoksista. Konkreettiset edut uutiskirjeeni tilaajille ovat kuitenkin arvonnat ja kampanjat; jokaiseen uutiskirjeeseen pyritään sisällyttämään kumppaneideni kautta mahdollistuva vaihtuva alennuskoodi, kampanjatarjous tai tuotearvonta!

3 Kauppa

Aiemmin olen lähettänyt pari kertaa vuodessa fanikortteja. Niitä on tilattu huikea määrä, kiitokset kaikille faneille! Uudet nettisivut mahdollistavat myös fanituotteiden myynnin, joista viime talvelle lanseerattiin jo KP-pipo ja -T-paita. Tulevan talven Seefeldin MM-kilpailujen kunniaksi tarjolle tulee myös Swix-yhteisöasuja ennakkotilattavaksi, ja näistä tilausohjeet kirjataan Kauppa-sivuille.

4 Pääsivujen kielinä Suomi, Englanti, Norja

Suomalainen hiihto kiinnostaa ulkomailla, joten myös nettisivuni päävalikot ja esittelyt tulevat näkyviin suomeksi, englanniksi ja norjaksi. Jos seuraajien joukossa on taitavaa venäjänkielen osaajaa, niin harkitaan vakavasti sivujen kääntämistä myös venäjäksi 🙂

Toivottavasti viihdytte sivuillani ja löydätte jotain mielenkiintoista! Talvi tekee Suomessa jo tuloaan, mutta sitä ennen kalenterissa on vielä kaksi tärkeää maajoukkueleiriä ja muutama mediapäivä. Näistäkin ajankohdat löydät nettisivujeni osiosta ”Kalenteri”.

Leave a Reply