was successfully added to your cart.

Ostoskori

On ilo järjestää jälleen yhdessä pitkäaikaisen pääyhteistyökumppanini, Olvi, kanssa TEHO Sport -leiri toukokuussa 10.-12.5.2019 Kuortaneen urheiluopistolla! Leirille saivat hakea kaikki alle 18-vuotiaat kilpahiihtoa harrastavat hiihtäjät, joilla on halu kehittää itseään sekä hiihtäjänä että urheilijana. Leirille valittiin yksi urheilija, joka sai nimetä mukaansa toisen leiriläisen viikonlopun kestoiselle TEHO Sport -leirille.

Hakuaika päättyi Äänekosken SM-kilpailuiden jälkeen eli 31.3.2019 ja hakemuksia tuli tänä vuonna ennätyksellisesti yli 60! Joukossa oli erittäin hyviä hakemuksia paljon, hyviä analyysejä omista suorituksista sekä perusteltuja motivaatiotekstejä löytyi monesta hakemuksesta!

Tämän vuoden valittu on…

Valittu TEHO Sport -juniori on leirin historiassa ensimmäistä kertaa poika! Hän on nuori, lahjakas ja motivoitunut kestävyysurheilun suurkuluttaja, jonka hiihtoura on ollut nousujohteinen. Hän on nimennyt parikseen leirille seurakaverin ja kovan kilpakumppaninsa. Kaksikko on tottunut ottamaan treeneissäkin mittaa toisistaan ja kilpailuvietti on näkynyt myös kilpaladuilla tuloksissa.

Vuoden 2019 TEHO Sport -juniorikaksikko on Teiskon Urheilijoiden Akseli Pitkänen ja Johannes Alarotu !!

Kaksikko kiersi ahkerasti KristaCup-osakilpailuja Pitkäsen ollessa M14-sarjassa neljässä osakilpailussa 2. ja Alarodun voittaessa peräti viisi kilpailua M13-sarjassa. Pitkäsen kauden paras suoritus on KLL-mestaruuskilpailuiden 4.sija ja Alarotu on puolestaan oman ikäluokkansa hallitseva Hopeasompa- ja KLL-mestari. Tärkeimpänä hakukriteerinä ei kuitenkaan ollut saalistettu menestys, vaan motivaatio kilpahiihtoharrastusta kohtaan.

Suurkiitokset kaikille hakijoille! Näyttää siltä, että hiihdolla on valoisa tulevaisuus, sen verran motivoituneita nuoria oli hakijoiden joukossa! Tsemppiä uuteen kauteen, muistakaa kuluttaa lenkkikenkien pohjia!

 

Leave a Reply